Бившият на поп певицата Мария Илиева Георги Михайлов си взе

...
Бившият на поп певицата Мария Илиева Георги Михайлов си взе
Коментари Харесай

Бившият на Мария Илиева взема детето

Бившият на поп певицата Мария Илиева Георги Михайлов си взе сина. Младокът, който е татко на единствения правоприемник на Мария – Александър, ще прекара известно време със сина си. Алекс е на съвсем 3 годинки и ще се запознае със сестричката си. Михаилов има момиченце от красивата Владислава, с която подписаха брак предишното лято. Момиченцето се споделя Йоанна и през зимата ще навърши rодинка.

По всичко проличава, че всички търкания сред Илиева и фамилията на екслюбимия й са в предишното. Хитовата изпълнителка няма нищо срещу Алекс да прекарва време с баща си. Мария не крие, че е отдадена преди всичко на детето си, само че осъзнава, че за него е значима и връзката с другия му родител. В момента младокът, който е от богато семейство и развива личен бизнес, се любува на морски завършения с двете си деца.

Умилителни фотоси от почивката на семейство Михайлови демонстрират същинска идилия сред доведените братче и сестриче. Георги се изявява като баща за образец и макар ранната си възраст, наподобява, че бащинството му се удава, написа „ България Днес “.

Георги Михайлов смени Мария Илиева с 16 години по-млада мацка

Татуираният мачо е единственият, с който Мария Илиева се е показвала през последните години. Връзката им провокира вълна от мнения, най-много поради огромната разлика във възрастта - цели 14 години. Двамата демонстрираха съществени връзки, съгласно слуховете готвеха и женитба.

„ Не съм планувала да отглеждам сама детето си. С бащата на Александър не се получиха по този начин нещата, както бяхме планували “, споделя Мария в едно от най-личните си изявленията.

Певицата не стопира да работи макар непрекъснатите грижи към сина си. Брюнетката готви огромен концерт в „ Арена Армеец “ следващата година, в случай че обстановката с ковид разрешава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР