Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, добре се

...
Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, добре се
Коментари Харесай

Заместничката на Мария Илиева изкарва 5 бона oт лубриканти

Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, добре се е уредил с новата си половинка и не му се постанова да работи, настояват пред „ Галерия “ наши достоверни източници. Годеницата му Владислава работи в известна компания производител на лубриканти като младши счетоводител и изкарва по 5 бона на месец.

Двамата живеят в Антверпен – Белгия, и заплатата й от 2500 евро им е задоволителна, с цел да не се тормози Михайлов, че към момента е без работа. Те даже постоянно си разрешават воаяжи из Европа, като последно бяха в Париж. До България обаче не съумяха да стигнат за първия рожден ден на сина на Михайлов.

Както стана ясно неотдавна, Георги е предложил брак на Владислава и русокоската няма терзания, че годеникът й има наследник от друга жена. Тя била толкоз влюбена, че даже била подготвена да му оказва помощ с издръжката на дребния Александър.

Това към този момент обаче не се налагало, защото Мария Илиева нямала финансови искания към бащата.

Владислава е приключила „ Публични финанси “ в УНСС предходната година и няколко месеца по-късно си намира работа в влиятелна фармацевтична компания като младши счетоводител. Фирмата специализира в производството на разнообразни типове лубриканти, измежду които изключително известни са тези за забременяване.

Благодарение на 2-годишния й опит в Столична община като финансов контролер, от компанията незабавно одобрили кандидатурата й. Фирмата дава доста положителни заплати и благоприятни условия за развиване, а Владислава считала да се възползва, като бързо да се издигне до основен счетоводител.

Родителите на Михайлов също доста я харесвали за разлика от Мария Илиева и били удовлетворени, че синът им се е отървал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР