Бившият модел на Playboy и вдовица на австралийския гангстер Джон

...
Бившият модел на Playboy и вдовица на австралийския гангстер Джон
Коментари Харесай

Модел на Playboy посочи двама българи като убийци на съпруга й

Бившият модел на Playboy и вдовица на австралийския разбойник Джон Макрис Виктория Карида съобщи пред гръцки съд, че е сигурна, че обвинените му убийци са същите мъже, които са записани на фрагменти от мястото на стрелбата, написа Дейли Мейл, представен от Блиц.. Моделката даде показания в процеса против двама български братя, които са упрекнати в убийството през октомври 2018 година Предполага се, че Серафим и Милен Райчев са дебнели Макрис в продължение на 19 дни, преди да извършат хипотетичната мокра поръчка пред дома на двойката на рид в Атина, предградие Вула.

Кадрите от случая, показани пред съда, демонстрират мъж, който тича до дребен черен хечбек, паркиран в алеята на резиденцията и стреля с револвер през прозореца на лидера, преди да избяга. Г-жа Карида, която също е някогашна риалити звезда и има фешън бизнес, съобщи, че е съумяла да разпознава мъжа в фрагментите от охранителните камери, оповестява News Corp.

„ Сигурна съм, че той е индивидът, който видях на видеото на убийството “, сподели тя пред съда в четвъртък. Той бяга и върви по същия метод. Колата, която са взели чартърен, е записана от видеонаблюдението на къщата. " Г-жа Карида има две деца с Макрис и по-рано сподели, че децата ѝ са научили по какъв начин татко им е умрял, като са гледали фрагментите в YouTube. В момента делото продължава в съда в Атина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР