Бившият модел Блейз Уилямс бе обявена за най-секси шофьорката на

...
Бившият модел Блейз Уилямс бе обявена за най-секси шофьорката на
Коментари Харесай

Избраха най-красивата тираджийка в света

Бившият модел Блейз Уилямс бе оповестена за най-секси шофьорката на ТИР, оповестява Daily Mail. Сочната русокоска, покрита с татуировки, кара камион от седем години и доста обича работата си.

26-годишната австралийка завоюва първото място на конкурс в Австралия, където се сблъска с жестока конкуренция.

" Мнозина ми споделят, че въобще не наподобявам на камионджия. Показвам им книжката си, а те настояват, че е подправена ", споделя Уилямс.

Първоначално чистела кабините на влекачите, само че от управлението на транспортната компания ѝ предложили да постави изпит и да стартира да извършва курсове. За пръв път се озовала в кабината на 19 година

Съперница на Блейз за купата " Най-секси шофьорка на камион " е брюнетката Джен Дезмънд. Тя кара самосвал, само че си докарва и някой $ в допълнение с театралничене. Миналата година се класирала на второ място на състезанието Miss Tattoo Australia, а през 2016 година спечелила Girls of Ink Perth.

Daily Mail отбелязва, че едвам 3% от водачите на камиони в Австралия са дами. Страната изпитва изострен дефицит на водачи за големите автовлакове, които кръстосват територията ѝ поради неналичието на развита железопътна мрежа.

Победителката желае повече дами да заловен кормилото в специалност, в която мъжете са доста. Трябва да понасяш насмешки, тъй като момчетата са груби, споделя момичето, само че прибавя, че парите са доста.

" На пътя имаш доста повече независимост, в сравнение с зад бюрото в офиса, над което виси шефът ", пропагандира дамите да сменят специалността си Блейз Уилямс. Освен това тя обича да качва хора по пътя, с цел да не й е скучно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР