Бившият ММА боец от сериите UFC Дмитрий Смоляков даде интервю

...
Бившият ММА боец от сериите UFC Дмитрий Смоляков даде интервю
Коментари Харесай

Бивш ММА боец за Емеляненко: Боклук и насилник!

Бившият ММА войник от сериите UFC Дмитрий Смоляков даде изявление за канала „ Вестник ММА “ в You Tube. В изказването си той атакува скандалната бойна звезда на Русия Александър Емеляненко, който неотдавна беше освободен от пандиза след неколкодневен престой зад решетките след пиянска изцепка. Преди години Емеляненко, който е по-малък брат на звездата Фьодор Емеляненко, лежа в пандиза за обезчестяване и побой.

„ Саша Емеляненко, ти окосмен дяволе, си принудител. Много са жертвите ти, гнидо! Не е единствено една. Всеки ден подаваха тъжби против теб, само че те спасяваше обстоятелството, че извършваше действията си в компанията на сина на високопоставена чиновничка от Санкт Петербург. Ти си фанатик, изнасилил голямо количество дами. Всяка седмица против теб имаше най-малко едно заявление. И това продължи цяла година. Представете си какъв брой са изнасилените “, съобщи Смоляков.

„ Не превръщайте този урод в кумир. Това е отпадък, принудител. Не разбирам за какво хората се здрависват и снимат с него. Искам да ми провеждат мач в клетката с него. За 3-4 месеца ходя на лагер и да се приготвя. Искам този отпадък да си го получи за всички насилени дами. Плюя на такива спортисти като него. Емеляненко, можеш да си мощен единствено против дами, които крещят и нямат сили да се съпротивляват против опита ти да им натикаш члена си. Животно! “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР