Бившият младежки национал на Италия Давиде Капело е един от

...
Бившият младежки национал на Италия Давиде Капело е един от
Коментари Харесай

Бивш национал оцеля на моста-убиец след 30-метров полет! Колата му е размазана!

Бившият юношески национал на Италия Давиде Капело е един от оживелите при  сриването на моста в Генуа, който лиши живота на повече от 30 души . 33-годишният някогашен пазач на Каляри е оживял като по знамение. Това показа самият той пред телевизия „ Sky TG24 “, съобщи Блиц.

“Първо чух заплашителен звук, а по-късно всичко се срути. Истинско знамение е, че съм жив. Пътувах за Генуа и бях на моста. Тогава чух шума. Последва сриването. Колата ми прелетя 30 метра и заседна сред колоните. Невероятно е, че се отървах даже без драскотина “, призна Давиде Капело.

Докато бил затънал в колата си, 33-годишният вратар първо се обадил на татко си: „ Тате, мостът се срути и смаза колата. Не се тревожи, аз съм добре! “

Winbet - най-голямо многообразие от пазари! (18+)

Капело бил изваден от автомобила си от избавителните екипи и отведен в болница. Физически той няма никакви пострадвания. Психически шокът е огромен.

„ Често пътувам по този път. Той е измежду най-натоварените в Италия. Видях по какъв начин шосето като че ли се чупи и доста се уплаших. Не мога да намеря разумно пояснение по какъв начин оцелях “, показа някогашният вратар.

Давиде Капело през професионалната си кариера е играл за Каляри, Белуно, Олбия, Нуорезе, Алджеро, Будони и Савона. Има три мача за националния тим на Италия до 20 години. В момента играе в аматьорските италиански лиги и е вратар на Леджина Калчо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР