Бившият министър-председател на Италия Силвио Берлускони заяви, че 600-те хиляди

...
Бившият министър-председател на Италия Силвио Берлускони заяви, че 600-те хиляди
Коментари Харесай

Силвио Берлускони отправи предупреждение относно мигрантите

Бившият министър-председател на Италия Силвио Берлускони съобщи, че 600-те хиляди незаконни имигранти в средиземноморската страна са „ обществена бомба, която е подготвена да избухне ". Съответните мнения 81-годишният политик направи, откакто полицията арестува 29-годишен нигериец за убийството на млада италианка, отбелязва английският вестник The Times, представен от " Фокус ". Хилядите мигранти, твърди някогашният министър председател, „ претърпяват от закононарушение " и според думите му са виновни за множеството банкови грабежи в страната.

От редакцията акцентират, че Берлускони води в социологическите изследванията на публичното мнение преди изборите идващия месец. Колоритният италиански политик като че ли подценява настояванията за преустановяване на подстрекателските акции.

Реториката му се изостри след убийството на 18-годишната жена и последвала пукотевица против мигранти, открита от преминаващ автомобил в град в централната част на Италия. Задържаният по случая има татуировка на челото с нацистки знак, напомня английският вестник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР