Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се появи неузнаваема на

...
Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се появи неузнаваема на
Коментари Харесай

Николина Ангелкова си оперира носа за малко над 6 бона

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се появи неузнаваема на обществено събитие предходната седмица, видя HotArena.

40-годишната дама изненада и враговете, и последователите си с фрапантна смяна в лицето. Ангелкова се е подложила на най-болезнената намеса от всички пластични интервенции – ринопластика. Гърбицата на дългия й нос е отстранена, а обонятелният й орган доста е съкратен.

Операцията била осъществена в пловдивска клиника и е траяла към час, научи „ Уикенд ” . За интервенцията дамата от Крумовград е платила 6500 лева, само че тъгите, които изтърпяла и парите, които дала, си заслужавали. Ангелкова пристигнала в клиниката в деня на плануваната интервенция в 8,30 сутринта. Преди да й бъде сложена цялостна анестезия, някогашната министърка била подложена на кръвни проучвания и консултация с кардиолог и анестезиолог. За да се отстрани гърбицата на носа, хрущялът му бил строшен. След това пластиката траяла към час. В продължение на 10 дни Ангелкова носела специфична шина, наречена лонгета. Заради отока на лигавиците цялото й лице изглеждало подпухнало, а мнозина заподозряха депутатката, че е нараснала и устните си. След като минала през пъкъла на извънредно мъчителното трошене на носа, Николина си самоподарила обеци обеци „ Картие ” за 4 450 евро чифта. Диамантеното бижу се продава за голямата сума под името „ Любовни обеци ”, тъй че е допустимо да е подарък от брачна половинка й Христо, нищо, че съгласно злите езици в последно време той постоянно се срещал с пиарката на турска строителна компания.

Още от дете Николина имала тежък комплекс от външния си тип. Тя постоянно ставала обект на насмешки и мечтаела някой ден да промени обонятелния си орган. След това дълги години Ангелкова събирала храброст поради мъчителната процедура. Престарашила се едвам, когато колажи с нейни фотоси като Баба Яга, яхнала метла, започнаха да циркулират в общественото пространство. Дълги години суетната Николина страдала и поради кривите си и пожълтели зъби. Тази пролет тя поправя усмивката си с порцеланови фасети, а равните и бели зъби омекотиха чертите на лицето й. До нелицеприятното положение на зъбите си Ангелкова се докарала не от небрежност, а поради боязън от зъболекарската машинка.

Освен носа и зъбите, Ангелкова е коригирала прическата и веждите си.

След консултация със експерти получила най-правилните фешън препоръки. Следвайки мненията им, Николина решила да си пусне по-дълга коса и изсветлила косата си с няколко тона. Освен това спряла сама да скубе веждите си и най-сетне почнала да върви на козметик, а резултатът бил впечатляващ.

Още до момента в който бе министър на туризма суетната Ангелкова привличаше вниманието на курортистите не толкоз с честите си инспекции по плажовете, колкото с шикозните си тоалети, които разхождаше по Черноморското крайбрежие. Роклите й струнаха по няколко хиляди лв.. В дрешника си Николина имала над 250 пролетни, летни и зимни рокли, 30 костюма, 40 палта, над 200 чифта обувки и най-малко 50 чанти. Общата сума на тези капризи възлизала на не по-малко от 500 000 евро, пресметнаха фешън специалисти. Сред обичаните й марки са „ Валентино ”, „ Макс Мара ”, „ Дискуеър ” и „ Патриция Пепе ”, а с продуктите се сдобивала при честите си визити във Франция, Испания и Италия. В две следващи години, през 2017 и 2018 година Ангелкова се появяваше на церемонията по раздаването на премиите „ Оскар ”. Пътуването й престоят й бил на лични разходи. На аления килим тя позираше холивудски звезди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР