Бившият министър на регионалното развитие Лиляна Павлова заяви пред журналисти,

...
Бившият министър на регионалното развитие Лиляна Павлова заяви пред журналисти,
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Да оставим разследващите да се произнесат

Бившият министър на районното развиване Лиляна Павлова съобщи пред публицисти, че би трябвало да бъдат разследвани всички, които имат отношение към градежа на пътя край Своге, съобщи Българска национална телевизия. Тя уточни, че изцяло има вяра на прокуратурата и проверяващите органи.

Павлова сподели също, че към момента не е призована на разпит в следствието по отношение на злополуката.

" Трябва да бъдат разследвани всички виновни лица и институции, всички участници в този развой във всички интервали, тъй като това е един дълъг интервал, в който това се е осъществило. Мисля, че не е редно ние да се произнасяме кой би трябвало да понесе отговорност, а способените органи са тези, които би трябвало да кажат по какъв метод и кой би трябвало да понесе тази отговорност ", сподели Павлова.

" Убедена съм и имам вяра, че прокуратурата и проверяващите органи ще създадат цялостен разбор и инспекция, ще проследят всички законови условия, всички нормативи и това е най-важното сега, което би трябвало да се направи. Защото това е най-хубавият метод, по който да се проучват интервалите, отговорностите, уговорките ", разяснява още тя.

Лиляна Павлова към момента не е викана на разпит от Националната следствена работа в качеството си на някогашен районен министър, осведоми bTV. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР