Бившият министър на регионалното развитие и настоящ кандидат-депутат от ГЕРБ

...
Бившият министър на регионалното развитие и настоящ кандидат-депутат от ГЕРБ
Коментари Харесай

Кандидат-депутат нарече твърденията за липсващ асфалт "Приказки под Шишковия храст"

Бившият министър на районното развиване и сегашен кандидат-депутат от ГЕРБ Николай Нанков назова в телевизионно изявление " приказки под Шишковия шубрак " изказванията на настоящия отраслов министър Иван Шишков за изчезнал асфалт по някои пътни сектори.

В поредност телевизионни изяви в последните дни Шишков от Северната скоростна дъга и сектори от автомагистралите " Хемус " и " Марица ", които демонстрират, че липсва до една трета от асфалтовото покритие.

 Липсва една трета от асфалта на Северната дъга, ще е необходим главен ремонт Липсва една трета от асфалта на Северната дъга, ще е необходим главен ремонт

" Нека ви обясня какъв брой са неверни тезите на архитекта Шишков. Ще стартира с това, че не знам дали строителството е " бутафория ", само че съгласно мен би трябвало да се постави завършек на приказките под Шишковия шубрак в идващите седмици. Виждаме, че той е един очевиден участник в предизборната акция и приказва едни тежки лъжи ", съобщи Ненков пред Нова телевизия.

Според Нанков проблемите с пътищата идват от неналичието на поддръжката им през последните две години, в които ГЕРБ не е на власт.

 На На " Хемус " от София до Яна е вложен по-малко асфалт, откри инспекция

Самият Нанков в продължение на дълги години беше управнически фактор в пътното строителство като зам.-министър на районното развиване в първите два кабинета " Борисов " и министър в третия. с 20 починали край Своге през 2018 година след което е народен представител.

провокира остри диспути за качеството на строителството и сложи въпроса за добросъвестното осъществяване на техническите индикатори при градежа на пътя и за отговорността на длъжностни лица. Подсъдими за злополуката са водачът на туристическия рейс, в който са пътували жертвите и петима души, които са отговаряли за ремонта на въпросния сектор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР