Бившият министър на отбраната в Атина и председател на "Независими

...
Бившият министър на отбраната в Атина и председател на "Независими
Коментари Харесай

Панос Каменос: Няма заплаха от Северна Македония, можем да я приключим за 20 минути

Бившият министър на защитата в Атина и ръководител на "Независими гърци " Панос Каменос разкритикува Преспанското съглашение, като съобщи, че Гърция може да се оправи с дребния си северен комшия за 20 минути, в случай че употребява танкове, оповестява електронното издание на водещия атински всекидневник Kathimerini, представен от "Фокус ".

„ Ние не усещаме никаква опасност. Скопие е 20-минутна работа. Ако група от танкове реши да пресече границата, тя ще стигне до другия завършек на страната, до Сърбия”, цитира изданието думите на Каменос.

След това Каменос повтори изказванието си, че е бил „ измамен” от премиера Алексис Ципрас, който в началото е твърдял, че Преспанското съглашение ще бъде импортирано за разискване в Народното събрание след месец март.

Бившият съдружен сътрудник на държавното управление на Ципрас, който подаде оставка от министерския си пост след ратификацията на съглашението за новото име на Македония, насочи рецензия и към някогашния външен министър на Гърция Никос Коциас, като съобщи, че той е е „ работил подло ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР