Бившият министър на отбраната Стефан Янев вече се заел със

...
Бившият министър на отбраната Стефан Янев вече се заел със
Коментари Харесай

В новата партия на Янев: Жена му, съпругата на Михаил Мирчев и депутати от БСП?

Бившият министър на защитата Стефан Янев към този момент се заел със основаването на новия си политически план. ПИК разгласява фотоси от среща на някогашния длъжностен министър с хора, за които се допуска, че ще бъдат част от бъдещата му партия.

Срещата се е провела през вчерашния ден в пицария " Този оня " в столичния квартал " Младост 1 ", а някогашният министър на защитата е запазил цялостен етаж, с цел да не бъде обезпокояван.

От фотосите излиза наяве, че измежду присъстващите са били пиарката на Янев и негова заместничка във военното министерство Ралица Симеонова, някогашен депутат от Българска социалистическа партия и ръководител на УС на Здравната каса доктор Емил Райнов, който бе придружаван от брачната половинка на социолога Михаил Мирчев. На срещата участва и брачната половинка на Янев-Пенка.

Сред гостите е бил и някогашният шеф на печатницата на Българска народна банка Георги Симеонов, както и актуалният й Красимир Михов.

В ресторанта за тайната среща, проведена от Стефан Янев е пристигнала и Цветелина Лазарова, която беше шефка на кабинета на служебния районен министър Виолета Комитова.

На една от фотосите се вижда и мащехата на депутата от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев, т.е. актуалната жена на социолога Михаил Мирчев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР