Бившият министър на отбраната Николай Ненчев вижда елемент на организация

...
Бившият министър на отбраната Николай Ненчев вижда елемент на организация
Коментари Харесай

Бившият военен министър намекна за държавен преврат

Бившият министър на защитата Николай Ненчев вижда детайл на организация в дейностите към авиобаза Граф Игнатиево. Той даже загатна за държавен прелом пред бТВ тази заран.
Ненчев изясни, че водачите са военнослужещи и тяхно главно обвързване е да извършват заповедите. " Много мощно съм обезпокоен, че военнослужещи не извършват дълга си ", разяснява Ненчев. Според него е илюзия обяснението за неразположението на водачите. " Как си представяме в един ден 6-10 души да не се усещат добре ", пита Ненчев. По негово мнение се следи опит за пълзящ прелом.
За състезанието за пазаруване на нови самолети Ненчев подозира, че някой на доста високо равнище дава съображение на тези хора. Николай Ненчев индиректно посъветва Каракаччанов да стартира следствие.
Летецът майор Станислав Пешев пък разяснява обстановката в противоположна посока. " Още от прехода започнаха тези проблеми ", изяснява си случая с авиобазата Граф Игнатиево. " Не мисля, че е трик ", посочи той и добави, че военните нямат право да организират проведени протестни дейности и това е единствения вид за тях. Тези дейности не са и казус, по мнението на майор Пешев. Не може да се приказва за провокация от човек или институция, сновен проблем е неналичието на техника. Не е задоволително да се извършват полети с висок риск, изясни Петев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР