Бившият министър на околната среда и водите и вицепремиер по

...
Бившият министър на околната среда и водите и вицепремиер по
Коментари Харесай

Сандов заплашвал с SMS-и служебният министър на екологията

Бившият министър на околната среда и водите и вицепремиер по климата Борислав Сандов е изпратил заплашителни смс-и на служебния министър на екологията Росица Карамфилова, оповестява уеб сайтът Еко Новини.

Според информацията им, повод за гневната реакция на Сандов е, че Карамфилова уволни трима шефове на национални паркове, които бяха назначени персонално от него и са членове на близкото му обграждане. Припомняме, че двама от тях, тези на Пирин и Рила, бяха назначени даже без конкурс.

Преди дни някогашният вицепремиер по климата провежда и митинг по този мотив пред министерството, на които се събраха към 15 члена на зелени неправителствени организации.

Освен това Сандов твърдял из екологичните среди, че Карамфилова му е длъжна, защото той й бил дал късмет и по тази причина не я уволнил от поста шеф на Изпълнителна организация по околна среда.

Припомняме, че на 40 годишният Сандов единственият и първи трудов стаж е 7 месеца министър. Преди и по-късно той не е имал и един ден работа, с изключение на като деятел в Неправителствени организации и съпредседател на Зелено придвижване.

Към сегашния миг обаче Сандов е само член на Управителния съвет на партията Зелено придвижване, част от обединението Демократична България, защото преди няколко месеца съпартийците му не го преизбраха на поста съпредседател.

Дали министър Карамфилова е уведомила способените служби за заканите на Сандов и какво ще се случи, следва да разберем.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР