Бившият министър на културата и настоящ депутат от ГЕРБ Вежди

...
Бившият министър на културата и настоящ депутат от ГЕРБ Вежди
Коментари Харесай

Рашидов като Иво Христов II: В България остава това, което не става за чеп за зеле

Бившият министър на културата и сегашен народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов на процедура изясни, че сътрудника му Иво Христов от Българска социалистическа партия е прав за 80-те % дебили.

В народен ефир - ефира на Българска национална телевизия, скулпторът действително усили процентите още повече, не оставяйки опция най-малко 20 % от хората у нас да живеят с илюзията, че не са от " неприятния материал ".

" Има нещо изместено в нас. Ние сме изтървали границите на свободата и сме отишли в други граници. И това е нашата драма и ще бъде нашата драма. Ние, страната влагаме доста пари в образованието на децата. Ние сътворяваме квалифицирани фрагменти и ги изпращаме да служат на друга страна и да заплащат налози на друга страна. Тук остава това, дето не става за клин за зеле и това не е добре за страната. Това е пътят на закриването, унищожаването на една страна ", сподели Рашидов пред тв водещия Георги Любенов.

Любопитно съвпадане е, че и шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов направи в събота вечерта много сходно изявление.

" Това, което виждам в политическия живот в България е, че целият честен и първокласен потенциал се е изнесъл от страната ", сподели гологлавият водещ на среща с български студенти в Лондон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР