"Бившият ми приятел, който в продължение на 3 месеца ме

...
"Бившият ми приятел, който в продължение на 3 месеца ме
Коментари Харесай

Фолкпевицата Дебора: Бившият ми четири пъти ми е разбивал носа, продължава да ме тормози

"Бившият ми другар, който в продължение на 3 месеца ме пребиваше, продължава да ме тормози. Постоянно ми написа обидни неща. Заплашва и майка ми, което е в действителност извънредно. " Това описа пред "България Днес " фолкпевицата Дебора, която през последните месеци претърпяла неприятни подиуми на домашно принуждение.

Изпълнителката и 31-годишният перничанин Сергей Сергиев се срещат преди половин година. През първите 3 месеца връзката им е повече от чудесна, само че внезапно всичко се трансформира в призрачен сън.

"Като си пийнеше повече, и започнаха да стават едни побоища. Четири пъти ми е разбивал носа. Постоянно бях със синини по лицето ", описа първо пред вестника ни фолкпевицата, откакто взела решението да се раздели с насилника си.

След прекратяването на връзките им тормозът траял. "Постоянно ми написа да се срещаме, само че аз нямам никакво предпочитание. Изпитвам боязън от този човек. Обижда по доста противен метод освен мен, само че и майка ми ", описа Дебора. Тя даде чат диалог със Сергей, на който написа "майка ти дъртата курва и ти скоро сте довиждане ". Той даже пишел в обществените мрежи, че Дебора и майка й са "платени котета ", като "цената е съгласно колата ".

"В продължение на 3 месеца с изключение на побоища търпях и какви ли не обиди. Наричаше ме "курва ", "боклук ", "нищожество ". Нищо хубаво не съм видяла от него. Един път не ми е споделил, че съм прелестна или добра. Аз доста го обичах. Дори желаех дете от този човек и се опитвахме да си създадем. Но в един миг видях, че няма в никакъв случай да се промени ", показа с горест фолкпевицата.

"В продължение на 6 месеца му готвех и го хранех, а той по какъв начин ми се отблагодарява... Обижда ме по толкоз противен метод ", добави Дебора.

Тя се тормози да подаде сигнал в полицията, защото се опасява за живота си и се притеснява, че Сергей може да й посегна още по-сериозно.

"Оттук нататък ще си виждам работата. Ще заобикалям пропаднали мъже като Сергей. Той е добър, само че като си пийне, става радикално друг. За жал пие доста постоянно. Имам визии за живота ми и те не са свързани с нападателни мъже. Дори не можех да си правя работата поради пострадванията. Нямаше по какъв начин една фотосесия да направя. Клип не можех да снима, нито да отида на изявление. Повече в никакъв случай няма да го позволи да ми се случи. Тази неточност няма да я повторя. Ще стартира акция против домашното население. Много дами ги пребиват, а те си траят и това би трябвало да спре ", приключи с оптимизъм изпълнителката.

Дебора твърди, че и членове на фамилията на някогашния й другар също й звънели, с цел да я упрекват, че популяризира неистини и нямало нищо правилно в думите й.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР