Бившият ми е в неизвестност от години, но аз не

...
Бившият ми е в неизвестност от години, но аз не
Коментари Харесай

Актрисата Илияна Лазарова: Бившият ми е в неизвестност от години!

" Бившият ми е в неопределеност от години, само че аз не укривам новия ", това показа Илияна Лазарова, актрисата, която влезе в ролята на пиарката Стела в хитовия сериал " Пътят на достойнството ", дочу HotArena.

За първи път 39-годишната Илияна призна, че към този момент не поддържа връзка с първия си мъж, от който има щерка , а с втория, който сподели преди дни, към този момент имат момче. " Аз съм една от първите манекенки на Жени Калканджиева - стартирахме с Цеци Красимирова. Много пътувах, работих в Съединени американски щати, приключих театралния институт " Лий Страсбърг " в Ню Йорк и считам още веднъж да се върна в Щатите. Дори сътрудникът ми пробва да ми откри роля в сериал там ", споделя Илияна. 

Зад Океана тя е взела участие в американската продукция " Вампирска нация " , дружно с Нийл Джаксън. " Слава Богу, че случих на мъж, който в този момент не ме ревнува. И не го укривам, тъй като четох и това, че съм го била криела от приятелките си. От него имам момче ", споделя актрисата. 

Мъжът й Красимир Аначков е индивидът, който изхранва фамилията с бизнеса си . " Когато родих сина си махнах силикона, тъй като ми пречеше на кърменето. Но нямам пластики по себе си, с изключение на хиалурона в устата. ", разяснява тя. Тези дни фамилията, без момченцето, бе на пицария като от самото начало актрисата не подвигна глава от фенове, които притичваха за подписи. 

" Радвам се, че харесват сериала ", радва се Илияна, която скоро ще играе и на театрална сцена, написа България през днешния ден .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР