Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино каза, че се надява

...
Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино каза, че се надява
Коментари Харесай

Почетино мечтае да се завърне в Тотнъм

Бившият управител на Тотнъм Маурисио Почетино сподели, че се надява някой ден още веднъж да застане отпред на клуба и този път да успее да завоюва титли с него. Аржентинецът бе уволнен през ноември предходната година, по-малко от шест месеца, откакто класира " шпорите " за първи път за край в Шампионската лига, в който те отстъпиха с 0:2 пред Ливърпул.

" Престоят ми в клуба бе необикновен, само че приключи по метод, по който никой не би желал. Дълбоко в душата ми обаче съм уверен, че нашите пътища още веднъж ще се пресекат ", сподели експертът пред BT Sport.

" От деня, в който напуснах Тотнъм, си бленувам да се върна и да завърша работата, която започнах. Това бе едно изумително премеждие за мен, а ние останахме доста, доста покрай това да спечелим и Висшата лига, и Шампионската лига ", изясни още аржентинецът, който сега е без работа.

Почетино бе отпред на Тотнъм четири години, в които Тотнъм не завоюва купа, само че приключи четири пъти в топ четири на шампионата и игра край за купата на Лигата. " В момента чакам идващото предизвикателство, което ще се открие пред мен. Мотивиран съм и го чакам. Надявам се обаче след 5 или след 10 години, или най-малко преди да умра още веднъж да мога да повеждам Тотнъм. Искам да печеля най-малко една купа с този клуб и да усещам страстта. Така ще благодаря на почитателите и на клуба за всичката обич, която получих по време на престоя си там ", добави Почетино.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР