Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап критикува клуба за предприетите

...
Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап критикува клуба за предприетите
Коментари Харесай

Реднап: Трябваше да се намалят заплатите на играчите на Тотнъм

Бившият управител на Тотнъм Хари Реднап подлага на критика клуба за подхванатите ограничения за справяне с икономическите проблеми след пандемията от ковид. Ръководството на лондончани понижи заплатите на личния състав на клуба през април и май с 20 %, само че това не се отрази на играчите.

" Не мога да допускам. Разбира се, беше належащо да се понижат заплатите на играчите. Мислех, че държавното управление ще заплаща на елементарните хора и дребните компании, които страдат. Въпреки това, в този момент приказваме за клуб, в който футболистите печелят 10-12 милиона лири годишно.

Собственикът на Тотнъм Джо Люис е един от най-богатите хора в света. Клубът обаче понижава заплатите на всички чиновници като се изключи играчите. Невероятно. Всеки от тях може да си разреши да даде 10 % от заплатата си. Бих желал капитаните на всички тимове от Висшата лига да се съберат и да кажат: " Момчета, всички сме дружно, дано създадем подаяние, с цел да помогнем на личния състав на нашите клубове ", съобщи Хари Реднап.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР