Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап критикува клуба за предприетите

...
Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап критикува клуба за предприетите
Коментари Харесай

Реднап: Трябваше да се намалят заплатите на играчите на Тотнъм, всеки от тях може да даде 10 процента

Бившият управител на Тотнъм Хари Реднап подлага на критика клуба за подхванатите ограничения за справяне с икономическите проблеми след пандемията от ковид. Ръководството на лондончани понижи заплатите на личния състав на клуба през април и май с 20 %, само че това не се отрази на играчите.

"Не мога да допускам. Разбира се, беше належащо да се понижат заплатите на играчите. Мислех, че държавното управление ще заплаща на елементарните хора и дребните компании, които страдат. Въпреки това, в този момент приказваме за клуб, в който футболистите печелят 10-12 милиона лири годишно.

Собственикът на Тотнъм - Джо Люис е един от най-богатите хора в света. Клубът обаче понижава заплатите на всички чиновници като се изключи играчите. Невероятно. Всеки от тях може да си разреши да даде 10 % от заплатата си. Бих желал капитаните на всички тимове от Висшата лига да се съберат и да кажат: Момчета, всички сме дружно, дано създадем подаяние, с цел да помогнем на личния състав на нашите клубове ", съобщи Хари Реднап пред "The Sun ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР