Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал захапа настоящият

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал захапа настоящият
Коментари Харесай

Ван Гаал: Манчестър Юнайтед играе по-скучно при Моуриньо

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал " захапа " актуалният ментор Жозе Моуриньо. Докато холандецът водеше " Червените дяволи " постоянно бе упрекван за отбранителния жанр на игра на подопечните му, само че той счита, че в този момент отборът играе даже още по-скучно.

" Ако ме попитате по какъв начин се показа Юнайтед под мое управление, бих споделил, че това беше най-силната ми година, изключително предвид на обстановката, в която работех. Смятам, че играехме нелош футбол, само че просто този жанр не се харесва в Англия. Въпреки това, гледайки Юнайтед сега, би трябвало да отбележа, че Моуриньо не получава сходни рецензии, макар че неговият футбол е много по-скучен. Предпочитем да виждам мачовете на Манчестър Сити, в сравнение с тези на Юнайтед. За да играеш добр футбол, ти би трябвало добър тим, а е видно, че Сити разполага с подобен. В момента Юнайтед залага на отбранителен футбол, а аз постоянно съм обичал атакуващият футбол. Доказателство за това е, че против нас противникът постоянно паркираше рейса. Сега това не се случва, тъй като Моуриньо играе по-дефанзивно ", съобщи Ван Гаал.

Холандецът призна също, че още е сърдит на изпълнителния шеф на " Червените дяволи " Ед Уудуърд за метода, по който бе уволнен.

" Той изобщо не дискутира нищо с мен, а аз съм човек, с който можеш да приказваш за всичко. Имам задоволително опит и знам неписаните закони във футбола. Един клуб би трябвало да мисли за бъдещето. Бих схванал това, в случай че ми бяха споделили авансово. Ед можеше да ме предизвести, само че реши да не го направи ", добави експертът.

Премиър лийг 16 кръг, неделя 10 декември  Манчестър Юнайтед 1:2краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР