Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е получил

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е получил
Коментари Харесай

Суонси предлага на Ван Гаал шанс за изкупление

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал е получил оферта от управлението на Суонси да поеме тима след уволнението на Пол Клемънт.

Суонси би шута на мениджъра си

Холандският експерт е незает от края на сезон 2015/2016, когато бе уволнен от „ алените дяволи”. През последните дни той още веднъж се появи в общественото пространство, като разкритикува своя правоприемник на „ Олд Трафорд” Жозе Моуриньо, че в този момент тимът играе даже по-скучен футбол.

Ван Гаал: Юнайтед е доста отегчителен при Жозе

Защо Ван Гаал най-добре да си трае за Жозе и скуката...

Вестник „ Дейли Мирър” твърди, че договарянията сред „ лебедите” и Ван Гаал са в ход, въпреки и предлагането да не е най-изкусителното откъм финансовия аспект. Задачата на опитния треньор ще бъде една – да избави Суонси от изпадане. Към момента уелският клуб е на последното 20-о място във Висшата лига с едвам 12 точки на сметката си. Първият отбор над чертата – Стоук Сити – е единствено на 4 пункта разстояние, по тази причина и шефовете желаят да работят в този момент, преди да е станало прекомерно късно.

Като експерт Ван Гаал няма изключително богат опит по повод борбата за оцеляване. Той е управлявал редица топ тимове като Барселона и Байерн Мюнхен, с които в никакъв случай не се е озовавал в сходна обстановка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР