Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че вижда

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че вижда
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо си търси национален отбор

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че вижда себе си повече като народен селекционер, в сравнение с като ментор на футболен клуб.
 Жозе Моуриньо няма желание да стопира с треньорството
Португалецът сега е без работа, откакто бе уволнен от Юнайтед през декември и напоследък работи като ефирен анализатор за beIN Sports.

Въпреки това, той не скри, че желае да се завърне към треньорската специалност, само че в изявление по Eleven Sports той загатна, че новата му роля може да е обвързвана с националния тим, добавяйки, че не е наложително това да бъде родната му Португалия.

„ Искам да се съпернича на национално равнище “, стартира португалският експерт.

„ От дълго време насам имам желанието да опитам сходно предизвикателство. В момента виждам себе си повече като народен селекционер, в сравнение с като ментор на футболен клуб. Дали Португалия е точният избор за мен? Не е наложително “, добави той.

Моуриньо сподели още, че не отписва и опцията да поеме клуб, само че съобщи, че би желал той да бъде нов и от друго състезание.

„ Да печеля пета шампионска купа или трета Шампионска лига с друг клуб са неща, които бих желал да реализира. Искам да бъда благополучен, не безусловно да спечелвам – желая да бъда благополучен и няма да приема което и да е предложение, без да съм изцяло уверен в плана.

Затова, в случай че даден клуб ми каже „ през днешния ден няма условия за триумф, само че желаеме да създадеш такива “, незабавно ще обмисля предлагането “, приключи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР