Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се е изказал

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се е изказал
Коментари Харесай

Моу никога не искал Фред в Юнайтед, взел го… от страх

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се е изказал срещу привличането на полузащитника Фред Родригес през предходната година, разкри изданието The Athletic. Според медията португалецът обаче приел договорката от боязън, че в противоположен случай управлението на клуба няма да притегли никой различен.

През лятото на 2018 година „ алените дяволи” заплатиха солидната сума от 52 милиона паунда за бразилеца. Той към този момент съвсем година и половина не може да убеди никого, че договорката си е заслужавала.

Според The Athletic Моуриньо от самото начало е имал опасения, че кариерата на Фред в Юнайтед ще се развие таман по метода, по който се случва сега – с неумение от страна на играча да пробие в първия отбор. В последна сметка опасенията на португалския експерт, че изпълнителният шеф Ед Уудуърд няма да оторизира покупка на различен халф, принудили Специалния да работи срещу своите усеща.

Фред фактически имаше компликации да играе постоянно при Моуриньо, като се изяви единствено един път в последните 6 мача преди уволнението на португалския стратег. Наследникът на Жозе като управител – Оле Гунар Солскяер пък искрено не разчита на Фред досега. Все отново норвежецът неотдавна изрази увереност в гениите на футболиста. „ Мисля, че никой не трябва да се изненадва, когато футболист, играл първо в Украйна, показва компликации първоначално. Ние обаче знаем, че геният му е налице. Видяхме го към края на предишния сезон. Надяваме се в този момент Фред да направи още една стъпка напред”, сподели Солскяер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР