Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, направи първия си

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, направи първия си
Коментари Харесай

Първите думи на Моуриньо след уволнението

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, направи първия си коментар след своето уволняване от клуба. Португалецът бе освободен през вчерашния ден, а през днешния ден бе издебнат от кореспондент на " Скай спортс ", до момента в който се разхождаше в центъра на Лондон. Специалния съобщи, че има бъдеще и без Манчестър Юнайтед, като също така няма никакво желание да разкрива каквито и да било елементи от кухнята на клуба.

" Ще направя същото, което направих и когато напуснах Челси. Ще запазя положителните неща и няма да приказвам за нищо, което се е случвало в клуба. Можем да приказваме за доста хубави неща и за някои не толкоз хубави, само че аз не върша по този начин. Всичко е завършило. Манчестър Юнайтед има бъдеще без мен и аз имам бъдеще без Манчестър Юнайтед. Защо е належащо в този момент да споделям с вас или с почитателите възприятията си, откакто към този момент всичко свърши? Винаги съм бил доста сериозен към мениджърите, които напущат някой клуб, и по-късно излизат и стартират да разкриват елементи за това какво се е случило и кой би трябвало да бъде упрекван за обстановката. Това не съм аз. Аз обичам да споделям в такива моменти просто, че " играта свърши ". Надявам се, че медиите ще проявят почитание към този мой метод на реакция.

Докато се завърна във футбола, мисля, че имам правото да поживея обикновено - да пазаря, да се разхождам... Сега желая да върша такива неща. Манчестър Юнайтед е минало ".
" Why should I be sharing more now, even with the supporters, any of my feelings? It's over. "

Jose Mourinho says he and @ManUtd have future in football: https://t.co/DilUQ6Uor3 pic.twitter.com/F2JdnfvMLw
— Sky Sports News (@SkySportsNews) December 19, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР