Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който в момента

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който в момента
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо няма намерение да спира с треньорството

 Юнайтед нокаутира Тотнъм, Солскяер с нов връх
Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който сега е анализатор на телевизия " beIN Sports ", содели, че не счита да завършва с треньорството.

Преди това обаче, за две изяви Специалния ще получи хонорар от медията на стойност към 120 000 паунда.

" Искам да работя. Принадлежа на най-високото равнище във футбола и мястото ми е точно там. Още съм прекомерно млад. Във футбола съм от доста време, само че след няколко седмици ще навърша 56 години, тъй че настина съм млад, с цел да се откажа ", сподели Моуриньо.

Португалецът говори и за звездата на Ливърпул Мохамед Салах. Специалния е безапелационен, че той не е повода за продажбата на египтянина по време на техния взаимен престой в Челси.

" Много неща се споделиха за мен и Салах, които не са правилни. Хората се пробват да ме посочат като индивида, който продаде Салах. Но аз съм мениджърът, който го купи. Идеята им е изцяло неверна.

Играхме против Базел в Шампионската лига и тогава Салах беше дете. Когато излизам против даден противник аз проучвам обора и играчите му дълго време. Влюбих в това дете и го купих.

Натиснах Челси да го вземе, въпреки по това време да имахме фантастични атакуващи играчи - Азар, Вилиан и други. Имахме доста гений. Но споделих на клуба да го купи. Той беше повече крило, в сравнение с нападател.

И се оказа едно изгубено дете в Лондон. Беше изгубено дете в нов свят. Искахме да работим с него, с цел да стане по-добър. Но той предпочиташе концепцията да играе постоянно и да не чака.

Затова взехме решение да го пратим да играе чартърен на място, което познавах - Италия. Тактически, физически футбол. Добро място да се развиваш.

Фиорентина е добър тим, в който да играеш без напрежение от битката за купата. И взехме решение да го пратим там. Когато Челси реши да го продаде, решението не беше мое. Аз го купих, не съм го продавал ", показа Моуриньо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР