Бившият мениджър на Челси и настоящ такъв на Манчестър Юнайтед

...
Бившият мениджър на Челси и настоящ такъв на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Какво предизвика гнева на Моуриньо и как коментира той ситуацията

Бившият управител на Челси и сегашен подобен на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заформи същинско меле след изравнителния гол на Рос Баркли в 96-ата минута на дербито сред двата тима (2:2). Попадението лиши португалеца от първа победа на " Стамфорд Бридж " като управител на " алените дяволи ". Спациалния изпусна нервите си, откакто един от асистентите на Маурицио Сари бурно изрази насладата си от гола директно пред скамейката на гостите. Моуриньо скочи и потегли да търси разпра с Марко Яни, въпросния помощник, който незабавно се прибра в тунела. Стюардите поставиха старания, с цел да спрат мениджъра на гостите, който бе укротен от самия Маурицио Сари.  Челси - Манчестър Юнайтед 2:2 @@@

Ето по какъв начин изясни цялата обстановка Моуриньо, който след реакцията си бе освиркван и обиждан от почитателите на домакините: " Мога да ви кажа, че този мач, който продължи 97 минути, бе толкоз добър, че би трябвало да фокусирате вниманието си върху него. Не получих почитание от почитателите на Челси, само че това не е моя отговорност. Това, което направих през днешния ден тук, щях да направя и в Мадрид, Милано и Порто. Реакцията на почитателите не зависи от мен. Не съм сърдит. Сари бе първият, който пристигна при мен и сподели, че ще реши този проблем, който породи с неговия помощник. Асистентът към този момент пристигна при мен и ми се извини. Казах му да не помни случилото се. Правил съм доста неточности в кариерата си. "

След последния съдийски сигнал Моуриньо сподели с жест на почитателите на Челси, че е е спечелил три трофеи с обичания им тим и заслужава повече почитание за това.

A closer look!

It seems @ChelseaFC assistant coach Marco Ianni incensed Mourinho when he celebrated in his face following the equaliser!

Match report: https://t.co/DSbgFX9jYY pic.twitter.com/3PvQx1o9sE
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) October 20, 2018 Премиър лийг 9 кръг, събота 20 октомври  Челси 2:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР