Бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира

...
Бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира
Коментари Харесай

Моуриньо: За Клоп ще е много тежко, ако загуби трети финал на ШЛ

Бившият управител на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разяснява идния напълно британски край на Шампионската лига сред Ливърпул и Тотнъм. Той подчертава върху сътрудника си Юрген Клоп, който има два изгубени финала в шампионата - с Борусия (Дортмунд) от Байерн (Мюнхен) през 2013 година и с мърсисайдците от Реал Мадрид предходната година.

“Ако Юрген завоюва, това ще е необикновено достижение за него. Ако Юрген не завоюва, да загубиш три финала на Шампионската лига… това несъмнено е доста, доста тежко. Но той е доста позитивен човек. Убеден съм, че мисли единствено за успеха. Като управител, който схваща какво значи за ментор да е на край на ШЛ, знам, че това постоянно си има и отрицателна страна и тя е, че единият тим ще загуби. “Шпорите” не печелят трофеи и да завоюват първата си би било фантастично и би могло да докара до други домашни титли, тъй като този на ШЛ е най-голевият от всички. Финалите не се играят, те се печелят.
" To lose three Champions League finals...phew...that has to be really, really hard. "
— Sky Sports Football (@SkyFootball) May 24, 2019 Съжалявам за почитателите на Челси и Арсенал, че не откриха път до Баку. Петер Чех? Финалът в Лига Европа е мачът, който ти би си избрал за финален преди да се прибере вкъщи в Челси. Би желал да се отдръпна победоносно, тъй като той е победител. Еден Азар? Изглежда, че това ще е последният му мач в синьо. Играч, който беше основен за триумфите на Челси през последното потомство. Ще се опита да бъде, какъвто е през множеството време. Чудесен състезател на терена и победител, а по-късно евентуално, не ми се желае да кажа освен това от евентуално, ще се запъти към Реал Мадрид с последния си трофей за Челси. Напрежението е по-голямо за Арсенал, защото от този мач зависи присъединяване им в Шампионската лига през идващия сезон. Ще играят за милиони”, съобщи Моуриньо за " Скай Спортс " в първото си изявление пред британска медия след уволнението си от Юнайтед през декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР