Бившият мениджър на Челси Андре Вилаш-Боаш е настанен в болница,

...
Бившият мениджър на Челси Андре Вилаш-Боаш е настанен в болница,
Коментари Харесай

Бивш мениджър на Челси в болница след инцидент на рали Дакар

Бившият управител на Челси Андре Вилаш-Боаш е настанен в болница, откакто пострада в злополука в четвъртия стадий на рали Дакар, където взе участие с автомобил на Тойота.

Бивш управител на Челси ще взе участие в Рали Дакар

В края на ноември португалецът напусна китайския тим Шанхай СИПГ, с цел да си вземе малко отмора от футбола и да сбъдне фантазията си да стане участник в фамозната конкуренция рали Дакар. Директорът на тима на Тойота Жан-Марк Фортин изясни, че 40-годишният Вилаш-Боаш се е блъснал с автомобила си в пясъчна дюна.

"Андре бе откаран в болница с болки в гърба. Неприятно е, защото дебютира толкоз добре в надпреварата ", разгласи Фортин.

Шефилд Уензди с интерес към Андре Вилаш-Боаш

Освен Вилаш-Боаш, още един играч не съумя да финишира във вчерашния четвърти стадий - представителят на домакините от Перу Вебер Диего. Португалският експерт оглави клуба от Шанхай през ноември 2016 година За да взе участие в рали Дакар, той отхвърли оферта от 12 млн. евро за продължение на договора си с още 12 месеца. Под негово управление Шанхай СИПГ приключи на второ място във вътрешното състезание с 6 точки по-малко от Гунчжоу Евъргранд, отстъпи пред градския съперник Шанхай Шънхуа във финала за Купата на Китай и загуби на полуфинал в азиатската Шампионска лига от японския Урава Ред Даймъндс. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР