Бившият мениджър на бадминтонистките ни Стефани и Габриела Стоеви Каролина

...
Бившият мениджър на бадминтонистките ни Стефани и Габриела Стоеви Каролина
Коментари Харесай

Бившият мениджър на сестрите Стоеви: Минаха границите със своята арогантност и алчност

Бившият управител на бадминтонистките ни Стефани и Габриела Стоеви Каролина Зографова взе отношение по абсурда, който тресе спорта след отхвърли на европейските шампионки да се състезават за България. Те показват като причина спор с федерацията и упрекват управлението, че отклонява средства, планувани за подготовката им.
 Бунтарките Стоеви застрашени със прекъсване на правата за 2 години
Зографова познава добре Стоеви, като беше с тях по времето, когато треньор им беше Гюнтер Хубер.

" Мисля, че е време на тези прелестни девойки сестри Стоеви, които не помниха от къде потеглиха да им напомня някой обстоятелства, тъй като минаха всички граници със своята надменност и лакомия.

Зад триумфите им стоят доста хора, да в този момент са име, само че надали това е метода да го популяризират, надали със скандал популяризират обичаният си спорт.

Пиша от първо лице, по какъв начин тези девойки стигнаха до тук, където са сега. Започнали са да упражняват като дребни деца в родното Хасково, когато аз персонално се срещнах с тях бяха на 16 и 17 години, разбрахме тогава че имат първите си проблеми с треньора си тогава господин Бойчинов, че им краде парите...

Потърсиха управлението на федерацията, мен и Гюнтер за помощ. Така общо взехме решение че благодарение на федерацията те ще се реалокират в София, с цел да живеят и упражняват. Федерацията ги настани в една от стаите на залата, подсигури им храна и всичко належащо за пълноценни тренировки, ние (аз и Гюнтер ) ги гледахме и обгрижвахме, като нащи деца.

Наложи се Гюнтер да им купува всичко належащо да живеят в естествени условия и да се усещат добре (като маратонки, долни дрехи, чаршафи). С помощта на федерацията и нас в частност, най-много на Гюнтер, играта им се промени, започнаха да играят на много високо равнище, появиха се първите огромни триумфи.

Гюнтер ги взе да живеят при него към 2 години в къщата му в Германия, където упражняваха и живееха, за което те в никакъв случай не са дали даже 1 Евро, всичко това го правехме в името на триумфите и огромната цел да ги развием на международно равнище.

Така продължихме в ограничения усилена работа, ангажираност от наша страна (реално живеехме техния живот) 4 години, за признателност получихме същото обвиняване както първия им треньор, че ги крадем.
След 4 години те упрекват и федерацията в същото...

Това е благодарността, не загатват името на Гюнтер, а без него нямаше да са това което са сега... оставам зад всяка своя дума, в случай че могат да я опровергаят добре, “туристи ”, “звезди ”, “обидени ”, “не става въпрос за пари ”, доста изречения, доста нелепост... а хората в България в действителност им се радваха на триумфите!!! ", написа Зографова във Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР