Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери призова Неймар да се

...
Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери призова Неймар да се
Коментари Харесай

Емери: Неймар трябва да се върне в Испания, за да стане най-добрият в света

Бившият управител на Арсенал Унай Емери прикани Неймар да се завърне в Испания. Наставникът работи с бразилската звезда в първия му сезон в Пари Сен Жермен.

" Той е на 27 години и има всички качества да стане най-хубавият състезател в света. Бих желал той да се върне в Испания, тъй като най-хубавите играят в най-хубавите тимове, съобщи Емери. - Аз също напуснах страната, с цел да работя в ПСЖ, само че в този момент мисля, че той би трябвало да се върне. "

В момента експертът е без работа, откакто бе уволнен от Арсенал през ноември. 48-годишният треньор бе назначен за правоприемник на Арсен Венгер през лятото на 2018 година, само че не съумя да върне тима в Шампионската лига в първия си сезон, а във втория отборът напълно затъна.

Unai Emery on Neymar: " He is 27 years old and has all the conditions to be the best player in the world.

" In Spain I would like him to come back because the best players have to be in the best teams. " pic.twitter.com/LfWkMeNtts
— Goal (@goal) January 8, 2020
Според Емери той е бил назначен за дълготраен план, само че управлението е почнало да се паникьосва след слаба серия, която включваше едвам една победа в девет мача. " Идва време, когато илюзиите завършват и треньорът заплаща за това. Арсенал ме назначи поради визитката ми. Те предложиха построяването на план, само че резултатите доведоха до изнервяне ", показа испанецът. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР