Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери е отхвърлил оферта да

...
Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери е отхвърлил оферта да
Коментари Харесай

Унай Емери отхвърлил оферта на Евертън

Бившият управител на Арсенал Унай Емери е отхвърлил оферта да остане в Премиър лийг. Според информация на “Marca” испанският експерт е получил предложение да поеме Евертън, който наскоро уволни Марко Силва. Емери е провел неофициална среща с управлението на “карамелите”, само че в последна сметка не се е стигнало до съглашение. Емери е имал предложения и от два китайски клуба, които също не са го заинтригували. Той желае да работи в тим, с който ще може да се бори за титли.

Като любимец за мениджърския пост в Евертън се обрисува някогашният халф на отбора Микел Артета, който сега е асистент на Джосеп Гуардиола в Манчестър Сити. 37-годишният испанец беше и в проектите на Арсенал след раздялата с Арсен Венгер. Артета прекара 6,5 години като футболист на “Гудисън Парк” и се употребява с уважението на почитателите.

Шефовете на клуба от Ливърпул имат и други разновидности за поста. Един от тях е Карло Анчелоти, който е свободен, откакто напусна Наполи. Възможно е в отбора да се завърне и Дейвид Мойс. Той също към този момент е разговарял с хора от управлението на “карамелите”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР