Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер е бил първа опция

...
Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер е бил първа опция
Коментари Харесай

Фулъм искал Венгер преди Раниери

Бившият управител на Арсенал Арсен Венгер е бил първа алтернатива за заместител на Славиша Йоканович отпред на Фулъм, заяви уважаваното издание " Мирър ". В сряда Фулъм уволни сръбския експерт след слабия старт на сезона във Висшата лига и назначи на негово място някогашния ментор на Лестър и Челси Клаудио Раниери.

Според " Мирър " притежателят на Фулъм Шахид Хан е желал Венгер да застане отпред на отбора и даже е провел диалози по тематиката със притежателя на Арсенал Стан Крьонке, който го е уверил в качествата на френския експерт.

Arsene Wenger rejected Fulham before Claudio Ranieri appointment |@johncrossmirror https://t.co/61YkK2ykju pic.twitter.com/ma7O6Kms4f
— Mirror Football (@MirrorFootball) November 14, 2018
Самият Венгер също е намерил офертата на " котиджърс " за доста забавна, само че я е отхвърлил от почитание към Арсенал и почитателите на клуба. Наскоро Венгер съобщи в изявление, че има предпочитание да продължи да работи, само че това няма да е във Висшата лига, защото изпитва прекомерно огромен почит към Арсенал.

Според източници на " Мирър " обаче Венгер чака позвъняване от по-голям европейски клуб и даже е сюрпризиран, че още не е получил такова. През последните месеци разнообразни спекулации свързваха французина с треньорските постове в Реал Мадрид, Байерн, Милан и Монако.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР