Бившият международен съдия и административен директор на Локото Атанас Узунов

...
Бившият международен съдия и административен директор на Локото Атанас Узунов
Коментари Харесай

Атанас Узунов обра точките за трети мандат

Бившият интернационален арбитър и административен шеф на Локото Атанас Узунов обра точките за трети мандат в Общинския съвет. Той получи 108 гласа в своя поддръжка на събранието на ГЕРБ в " Южен ". Узунов задмина сътрудниците му от ГЕРБ в локалния парламент - Георги Василев /102 гласа/, проф. Даниела Дженева /63 гласа/, Веселин Маневски /само 48/.

За шефа на фондация " Пловдив 2019 " Кирил Велчев, който е и наследник на проф. Дженева, гласоподаваха 80 негови съпартийци. Общо 18 деятели от " Южен " бяха препоръчани за Общинския съвет.

Сред номинираните е и доцент Павлинка Кацарова, която беше освободена предварително от кметския пост в " Южен ", откакто със служебната кола е бутнала две девойки на спирката на бул. " Македония ". Доц. Кацарова завоюва 37 гласа. Последният кмет на ГЕРБ в " Южен " Валентин Василев събра 77 гласа.

Организационният секретар в региона Георги Юруков, който неотдавна взе общинско кафене в РУМ " Молдавия " получи поддръжката на 110 съпартийци и също желае да стане общински консултант. Сред претендентите е и Илиан Камбуров, притежател на " Кобра Секюрите ". Той беше препоръчан от Атанас Узунов.

Десет са номинациите за кмет на " Южен ", включително са на Георги Юруков и Кирил Велчев, който през 2015 година изгуби изборите за областен кмет. Председателят на районната конструкция Георги Василев също беше препоръчан за кмет, само че направи самоотвод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР