Бившият международен съдия и административен директор на Локомотив (Пловдив) Атанас

...
Бившият международен съдия и административен директор на Локомотив (Пловдив) Атанас
Коментари Харесай

Атанас Узунов: Подготвят се концесиите на Лаута и Тодор Диев

Бившият интернационален арбитър и административен шеф на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов разяснява проблемите със стадионите в града под тепетата. В момента кумът на Христо Стоичков е общински консултант.

" Знаете, че неотдавна Общинският съвет удължи периода за реализирането на капиталовата стратегия от концесионера на стадион " Христо Ботев ". Надяваме се от едноименния клуб този път да се оправят със строителството. Подготвят се търговете за концесии на стадионите " Локомотив " и " Тодор Диев ". За двете уреди има деклариран интерес и нека кандидат-инвеститорите са съществени.

Що се отнася до стадион " Пловдив ", той е огромната ми болежка. Знаете, че преди време за него имаше интерес от испанци, които бяха подготвени да влагат близо 180 милиона евро в комплекса. За страдание не се стигна до съглашение с тогавашния кметски екип. Сега се приказва, че стадионът може да бъде приключен с 20 милиона лв.. Аз персонално съм песимистичен за такава опция. Като арбитър и футболен човек съм обиколил всички огромни игрища в Европа, че и по света, и ви споделям - за съвременно и дейно оборудване са нужни много повече пари. Не имам вяра, че градът може да се оправи самичък с сходна инвестиция ", сподели Узунов пред " Марица ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР