Бившият македонски премиер Никола Груевски не се е появил в

...
Бившият македонски премиер Никола Груевски не се е появил в
Коментари Харесай

Никола Груевски изчезна мистериозно! От 6 ноември потъна вдън земя и жена му не знае къде е - страхуват се да не е...

Бившият македонски министър председател Никола Груевски не се е появил в пандиза и в ранните часове на днешния ден, с цел да стартира да излежава присъдата си от две години. Това са декларирали неназовани източници пред македонския „ Фокус “.

В течение на вчерашния ден той не е бил открит, с цел да му бъде предадено решението на Наказателния съд, че жалбата му за отсрочване на началото на наказването е отхвърлена.

Веднага щом получи този документ, присъдата влиза в действие и някогашният министър председател би трябвало непринудено да се яви в пандиза. Ако не го направи, той ще бъде задържан и насочен в поправителното заведение от органите на реда, написа Блиц.

Местните медии означават, че е допустимо Груевски да се яви в пандиза в по-късните часове на днешния ден или в неделя без да получил персонално решението на съдиите. Ако не го направи, в понеделник решението ще бъде предадено на Наказателния съд, който да му го съобщи в случай че реши да се яви на друго дело, по което е обвинен.

Никола Груевски беше наказан на две години отнемане от независимост поради закупуването на първокласен мерцедес за 580 хиляди евро с бюджетни средства. 
Междувременно се появиха спекулации, че Груевски може да е избягал, прецизира „ Фокус “.

От през вчерашния ден той е неоткриваем. Призовкарите не са го разкрили на три пъти в дома му, с цел да му предадат решението на съда, с което се отхвърля жалбата му за отсрочване на присъдата.

Освен това Груевски си е изключил мобилния телефон. От 6 ноември някогашният министър председател не е деен и във „ Facebook “.

В същото време неговата брачна половинка Боркица заяви, че той не е в дома си в Скопие.

Все още не се знае дали с него е предоставената му от министерството на вътрешните работи като някогашен министър председател 24-часова защита.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР