Бившият мъж на Паулина Ванегас от Фермата“ я зарязал, след

...
Бившият мъж на Паулина Ванегас от Фермата“ я зарязал, след
Коментари Харесай

Бившият мъж на Паулина Ванегас я сгащил в тройка

Бившият мъж на Паулина Ванегас от „ Фермата “ я зарязал, откакто я хванал да му кръшка с двама мъже, шушукат познати на атрактивната никарагуанка. Испанецът я сгащил на шаблон и я изгонил от къщи, оставяйки я без пукнат лев, разбра „ Галерия “.

„ Имала съм приемлив полов живот, от който дълго време получавах дивиденти “, не крие Вангеас. Във видео визитката си Паулина подчертава върху екзотичния си нощен живот, само че пропусна да спомене за какво се е разделила с бащата на детето си.

Поведението й във „ Фермата “ не е по-различно от това в действителния й живот. Неслучайно е забранила на 10-годишния си наследник Николас да гледа предаването. Още в първите епизоди Ванегас стартира да флиртува с автомонтьора Краси Джунов и от този момент двамата го играят влюбени.

Заради нея Краси наруши разпоредбите на играта, прескочи загражденията и отиде при чорбаджиите, където ще остане до края на шоуто. Апропо, почитателите считат този негов ход за скърпен, а възприятията му към Паулина – за подправени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР