Бившият мачо на футболния терен не спира с метаморфозите, а

...
Бившият мачо на футболния терен не спира с метаморфозите, а
Коментари Харесай

Полина го побърка: Благой Георгиев втрещи с нова промяна

Бившият мачо на футболния терен не стопира с метаморфозите, а повода за тях е единствено една

Откакто има връзка с много по-младата от него Поли, Благо Джизъса се е заел извънредно съществено с външния си тип. През последните месеци той се е боядисал, не стопира да тренира, а от последната фотография, която качи, почитателите допуснаха, че даже се е подложил на разкрасителни процедури.

 



 

 

По всичко проличава, че Джизъса е посетил и бръснар, защото брадата му също е завършена по нов метод. Последователите на някогашния футболист даже видяха, че двамата с Поли са в идентичен жанр, а някои от тях допуснаха, че стайлингът е точно нейно дело.

По време на връзката си със Златка Райкова татуираният плейбой бе много напълнял, само че в този момент се е стопил фрапантно. В светските среди се приказва, че той е в доста неприятни връзки с някогашната плеймейтка и тя даже не му дава да се вижда със сина си - Благойчо. Георгиев не поддържа връзка и с рускинята Есмер Омерова, която също го подари с правоприемник преди 6 години. Наскоро тя показа, че към този момент му е дала прошка и е траяла напред. Джизъса е в прилични връзки единствено с гимнастичката Христина Витанова - майката на двете му най-големи деца, написа woman.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР