Бившият любим на певицата Мария Илиева си взе сина от

...
Бившият любим на певицата Мария Илиева си взе сина от
Коментари Харесай

Бившият на Мария Илиева си взе детето

Бившият обичан на певицата Мария Илиева си взе сина от поп звездата, видя "България през днешния ден ". Младокът Георги Михайлов, който е татко на единствения правоприемник на Мария - Александър, ще прекара известно време със сина си. Георги е на море с съвсем 3-годишния Алекс и второто си дете. Михайлов има момиченце от красивата Владислава, с която подписаха брак предишното лято. Момиченцето се споделя Йоанна и през зимата ще навърши годинка.

По всичко проличава, че всички търкания сред Илиева и фамилията на екслюбимия й са в предишното. Хитовата изпълнителка няма нищо срещу Алекс да прекарва време с баща си. Мария не крие, че е отдадена преди всичко на детето си, само че осъзнава, че за него е значима и връзката с другия му родител. В момента младокът, който е от богато семейство и развива личен бизнес, се любува на морски завършения с двете си деца.

Умилителни фотоси от почивката на семейство Михайлови демонстрират същинска идилия сред доведените братче и сестриче. Георги се изявява като баща за образец и макар ранната си възраст, наподобява, че бащинството му се удава.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР