Бившият лондонски дом на рок легендата Фреди Меркюри е на

...
Бившият лондонски дом на рок легендата Фреди Меркюри е на
Коментари Харесай

Продават къщата бижу на Фреди Меркюри

Бившият лондонски дом на рок легендата Фреди Меркюри е разполагаем за закупуване за тези, които разполагат с 38 милиона $.Имотът „ Гардън Лодж “, който се намира в Кенсингтън, Западен Лондон бе дом на фронтмена на група „ Куин “ в продължение на 11 години, може да се похвали с функционалности, включващи японска всекидневна, хол с двойна височина, бар-библиотека и музикален център.

В съдействие със профилирания интериорен проектант и дизайнер Робин Мур Еде, Фреди Меркюри обновява дома, употребявайки най-хубавите материали и персоналния си дизайнерски усет, с цел да сътвори това, което той назовава своя „ провинциална къща в центъра на Лондон “.

Трапезарията е боядисана в цитрусово жълто, което съгласно сведенията е бил обичания цвят на артиста, а корнизита не стаята са в спомагателни ювелирни тонове. В основния апартамент на парцела се влиза през тогавашната гардеробна на Меркюри, в която той е съхранявал облеклата и театралните си костюми. Помещението е огледално от пода до тавана, с голям брой порти на шкафове.

Приятелката на рок звездата Мери Остин е решила да се раздели с парцела след сполучливия търг на движимости на артиста предходната година. Тя беше посочена за притежател на къщата в наследството на Фреди и след неговата гибел през 1991 година живееше в нея.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР