Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски се ожени изненадващо за

...
Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски се ожени изненадващо за
Коментари Харесай

Третата съпруга на Лукарски - детската му любов

Бившият водач на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски се ожени изненадващо за трети път за красива и екзотична дама, а околните му се надяват третият му брак да е и късметлийски, разбра HotArena .

Всъщност историята на Лукарски и красивата Лида Азади, която е с ирански корени, е като от приказка на Шехерезада. Двамата се познават от детските си години и израстват дружно в столичния квартал Младост. Майките им били приятелки и постоянно разхождали децата си дружно.

В младежките си години двамата имали къса връзка, само че животът ги разделил. След като приключила висшето си обучение хубавицата отпътувала за Съединени американски щати, където се омъжила, родила дете и развила кариера като брокер на недвижими парцели.

Междувременно Лукарски се оженил за първата си брачна половинка Аделина, от която има две деца . През 2014 година той изненадващо напусна фамилното огнище поради любовницата си Ива, с която подвигна обилна женитба две години по-късно.

Малко откакто политическата му кариера рухна обаче напористата Ива реши, че не желае повече да му е жена и го напусна. Тогава в живота му още веднъж се появява Лида Азади, написа Галерия. 

По думите на Лукарски през тези 20 години двамата са поддържали другарски контакт, а възприятията им се възродили преди година. " Децата ни са другари, тя е другарка с майката на дъщерите ми, всичко е отлично ", съобщи Лукарски, който ще замине да живее в Съединени американски щати при новата си брачна половинка.

Екзотичната кръв във вените на Лида се дължи на татко й Хади Азади , който е от Иран. Той и майката Маргарита се срещат, когато тя е студентка и бързо се оженват.

Приживе Азади е измежду радетелите за разпространяване на българската просвета в Иран. Превежда на персийски огромна част от литературните ни класиви като Вазов, Йовков, Елин Пелин. И дълги години е интернационален редактор в организация " София прес ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР