Бившият лидер на Партията на независимостта на Обединеното кралство“ (ЮКИП),

...
Бившият лидер на Партията на независимостта на Обединеното кралство“ (ЮКИП),
Коментари Харесай

Ликът на Найджъл Фараж се появи върху кондоми

Бившият водач на „ Партията на независимостта на Обединеното кралство “ (ЮКИП), Найджъл Фараж, постоянно е имал способността да притегля вниманието на публиката към своята евроскептична идея, само че съгласно негови съпартийци той няма нищо общо с последната сензационна вест: на пазара излизат кондоми с лика му.

Сред предметите, които привлякоха най-голямо внимание на конференцията на ЮКИП в Бирмингам, в петък, бяха презервативи в пакетчета, на които е принтиран лика на Фараж с повдигнати вежди и фразата „ За, когато имате тежък Брекзит “ изпод.

„ Струват по един паунд, или два паунда за четири – Ние в ЮКИП обичаме да вършим покупко-продажби, стига да са положителни покупко-продажби “, съобщи Себастиян Чийк, 20-годишен студент, който е измислил пакетчето и продаваше 200 кондома, с цел да събере пари за младежката организация на фракцията,  съобщawa Reuters.

До обяд на първия ден от двудневната конференция, съвсем половината от кондомите с Фараж бяха изкупени: „ Това е почитан презерватив… вървят доста бързо “, съобщи Чийк.

 image
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР