Бившият лидер на младежкото СДС и столичен общински съветник на

...
Бившият лидер на младежкото СДС и столичен общински съветник на
Коментари Харесай

Нинова вмъкна тайно Калоян Методиев в листата на БСП



Бившият водач на младежкото Съюз на демократичните сили и столичен общински консултант на сините Калоян Методиев тихомълком откри място в листата на Българска социалистическа партия. Той ще бъде втори в в 25-и МИР в София след лидерката Корнелия Нинова. 

Нинова го е вкарала в последния миг, без да получи утвърждението на Националния съвет на партията, тъй като се е страхувала от скандал, прецизират от " Гласове ". Както Lupa.bg писа преди месец, даже и най-лоялните хора от тесния кръг на соцлидерката не гледат с положително око на прекомерната й непосредственост с Калоян Методиев, който е неразделно до нея в последните четири години.

" Методиев има голямо въздействие върху Нинова и постоянно се бърка в партийните каузи, а когато тя беше вицепремиер на Кирил Петков, и в държавните ", недоволстват от " Позитано ".

Традиционно в 25-ти МИР лидер е Корнелия Нинова. Тъй като Българска социалистическа партия няма огромни шансове за повече от един народен представител в този регион, чака се Нинова да влезе от Благоевград, където също ще води листата, с цел да е несъмнено, че нейното протеже Калоян Методиев ще стане народен представител.



Огромна част от алените деятели от София са вбесени от арогантността на Корнелия Нинова и Калоян Методиев и се заканват още веднъж да желаят оставката ѝ след очертаващия се погром на идните избори. 

Най-видният опозиционер на Корнелия Нинова - Кирил Добрев, също реагира във фейсбук. Ето какво написа той: 

Звънят ми приятели да ми описват за новия девиз на Българска социалистическа партия, който към този момент бил “130 години стигат, времето е наше! ”. В първия миг не разбирах, само че след това видях новината, че водачът на младежи Съюз на демократичните сили Калоян Методиев е втори в листата на Българска социалистическа партия с лидер Корнелия Нинова.

Преди няколко дни във връзка " прехвърлянето " на Елена Йончева в Движение за права и свободи - " кардиналната " и с " държавническо " мислене Корнелия Нинова сподели: “ Рано или късно зависимостите лъсват ”. Няколко дни по-късно Методиев (СДС) е един до друг с Нинова в листата на лидерския 25 МИР. Не къде да е, а на второ място, което го прави автоматизирано народен представител. Е, няма по какъв начин да не се съглася с Нинова този път - зависимостите лъснаха. Кръвта вода не става.

На всички социалисти поисквам хубава вечер и вместо Емил Димитров, от през днешния ден ще би трябвало да си пускат към този момент Богдана Карадочева.
Политическа партия: Към социалистите от Благоевградска област - нали знаете от кое място ще влезе Нинова?

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР