Бившият лидер на БСП Михаил Миков си направи самоотвод от

...
Бившият лидер на БСП Михаил Миков си направи самоотвод от
Коментари Харесай

Миков с първи думи след отвода си на конгреса, заговори за...

Бившият водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков си направи самоотвод от листата за националния съвет, който ще бъде определен тази нощ. Очаква се гласуването за новия пленум да стартира след няколко часа.

По-рано Миков отхвърли да взе участие и в управлението на 50-ия юбилеен конгрес, който стартира тази заран.

"Има доста аргументи. Аз съм ги споделял периодичен, в това число и пред вас.

Отношенията в партията доближиха точка на напрежение и бих споделил, на ненавист в някои случаи, която не дава никакъв добър звук. Вижте конгреса, духа му, настроението.

Нещо, което просто не си коства в един миг. Да не приказваме, че явно задачата на Нинова в този мандат е да овладее Националния съвет.

Ето, овладява го, да го получи. Няма смисъл. ", отговори някогашният ръководител на левицата в отговор на въпрос, за какво се е отказал да влезе в Националния съвет.

"Един човек може да бъде социалист и без да е член на Националния съвет. Аз съм бил подобен и без да бъда член на Националния съвет. Така че самото участие не е нещо, което прави човек по-умен, по-красив или по-глупав ", продължи той.

Миков не пожела да даде прогноза за бъдещето на левицата.

"Знаете, че когато се опитваш на един човек да му спестиш нелепостите, които може да направи, постоянно те упрекват, че си му зложелател. Щом е по този начин - да карат самоуверено напред.

Щом чувството на Нинова е, че партията е консолидирана, да кара по този начин. Да продължи да консолидира по този начин. Ще забележим какво ще остане след такава консолидация ", приключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР