Бившият лидер на британската Партия за независимост и лидер на

...
Бившият лидер на британската Партия за независимост и лидер на
Коментари Харесай

Найджъл Фарадж и Мишел Барние ще се срещнат днес в Брюксел

Бившият водач на английската Партия за самостоятелност и водач на акцията за Брекзит Найджъл Фарадж през днешния ден ще се срещне в Брюксел с основния европейски договарящ Мишел Барние
Преди да отпътува Фарадж съобщи, че тази среща е опит от негова страна да съобщи визията и посланието на 17 и половина милиона британци, дали своят вот за напускането на Европейски Съюз. Фарадж, който като водач на Партията за самостоятелност убеди предшественика на Тереза Мей Дейвид Камерън – да свика референдума за Брекзит, след което оказа помощ на акцията за овакантяване на блока, непрекъснато укорява премиера, че е прекомерно слаба в договарянията по развода. 

Аргументирайки се с изказванието, че Тереза Мей не съставлява милионите британци, които пожелаха Брекзит, Найджъл Фарадж прикани във видео клип в обществената мрежа Туитър хората да му изпратят въпроси, които да съобщи на Барние. Той отхвърли изказванията на съперници на Брекзит, като някогашния министър председател Тони Блеър , че гласоподавателите могат трансформират мнението си за овакантяване на Европейски Съюз. 

По-рано Фарадж беше декларирал, че революцията от 2016 година продължава и че Европейски Съюз е план в дълбока рецесия и е единствено въпрос на време той да завърши.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР