Бившият лидер на британската еврофобска Партия за независимост на Обединеното

...
Бившият лидер на британската еврофобска Партия за независимост на Обединеното
Коментари Харесай

Найджъл Фараж се завръща в британската политика

Бившият водач на английската еврофобска Партия за самостоятелност на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж се завърна в политиката като заместник-председател на подкрепящото Брекзита придвижване " Напускане значи овакантяване ", с което той е решен за възобнови битката за твърда разлъка с Европейски Съюз, предадоха Франс прес и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

В публикация във в. " Дейли телеграф " Фараж, който е народен представител в Европейския парламент от 1999 година, декларира желание да се бори против проекта за " мек Брекзит " на премиера Тереза Мей, който съгласно него е машинация, целяща да запази комерсиалните връзки с Европейски Съюз след напускането му.

Този проект е " подло изменничество, което ще попречи на Англия да си възвърне контрола над границите си и риболовните си права и да търгува на международно равнище ", написа Фараж в публикацията.

Найджъл Фараж ще взе участие интензивно в идната акция на " Напускане значи овакантяване ", в която се плануват манифестации и обиколка с рейс на Англия.

Фараж напусна управлението на ЮКИП малко след референдума от 23 юни 2016 година, който поддържа излизането на Англия от Европейски Съюз, с аргумента, че е постигнал политическата си цел.

" Напускане значи овакантяване " упорства Англия да напусне единния европейски пазар и митническия съюз, да престане да заплаща вноски в бюджета на Европейски Съюз, да откри личен режим за прекосяване на границите й и да се откаже от общата европейска политика в региона на риболова, както и от извършване на решенията на Европейския съд.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР