Бившият лидер на Английската лига за отбрана Томи Робинсън е

...
Бившият лидер на Английската лига за отбрана Томи Робинсън е
Коментари Харесай

9 месеца затвор за английски националист

Бившият водач на Английската лига за защита Томи Робинсън е наказан на девет месеца затвор , заяви " Скай нюз ". Той е бил приет за отговорен за пренебрежение към съда, откакто е снимал обвинени в полова употреба на млади девойки. Той е излъчил видеозаписите в нарушаване на възбраната, наложена през 2018 година.

Миналата година Робинсън беше наказан на 13 месеца затвор откакто се опита да отрази правосъден развой против група упрекнати в полово принуждение английски жители от пакистански генезис. Той беше задържан, при опит да снима обвинените на входа на съда.

След всеобщи митинги от страна на негови поддръжници и откакто прекара 3 месеца в пандиза, деятеля беше освободен.

Томи Робинсън също по този начин беше участник в английския клон на ПЕГИДА, беше водач на " Лигата за отбрана на Англия " и политически консултант на водача на UKIP (Британската самостоятелна партия). От 2017 година до 2018 година Робинсън беше кореспондент за канадския новинарски уебсайт " Rebel Меdia ".

В края на февруари обществените мрежи блокираха профилите на Томи Робинсън. В невиждана стъпка те ограничиха неговата виртуална интензивност, която проповядвала езика на омразата и расизма.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР