Бившият личен адвокат на Доналд Тръмп Руди Джулиани се е

...
Бившият личен адвокат на Доналд Тръмп Руди Джулиани се е
Коментари Харесай

Джулиани искал полицията да арестува екипа на "Борат"

Бившият персонален юрист на Доналд Тръмп Руди Джулиани се е оплакал пред нюйоркската полиция, че е бил подложен на изнудване от екипа на „ Борат 2 “, откакто беше сниман, легнал в хотел в Манхатън, да си бърка в панталоните. Това заяви през уикенда продуцентката на кино лентата Моника Левинсън пред онлайн изданието Deadline. Сцената с присъединяване само че Мария Бакалова в ролята на кореспондентка имаше страховит отзив освен в киносвета, само че и в предизборната обстановка в Съединени американски щати. 

„ Когато схванал, че е бил изигран от нашия екип, Джулиани се е обадил на всичките си другари в полицията с искане да бъдем задържани, тъй като сме се пробвали да го изнудваме. Което, несъмнено, не е правилно “, описа Моника Левинсън в панел на продуцентската колегия на Америка. „ Беше много хитро да повдигне това обвиняване, тъй като изнудването е федерално закононарушение. “

След като Джулиани си тръгнал, от хотела заключили целия багаж на филмовия екип в жилището, където била заснета сцената, обяснява Левинсън. Но фрагментите към този момент били трансферирани и на несъмнено място. „ Това постоянно е първата ни работа “, каза тя.  „ Да се убедим, че имаме фрагментите, които ни трябват. “ Все отново се наложило да наемат ново съоръжение за деня, тъй като имали планувани и други фотоси, а тяхното останало заключено в хотела. 

Миналото лято пред New York Post, че се е обадил на полицията в Ню Йорк, откакто звездата на " Борат " Саша Барън Коен е влезнал в хотелската му стая необичайно облечен. „ Този ​​човек се втурна с викове, облечен като вманиачен, в нещо като розов транссексуален костюм “, разяснява Руди Джулиани.  „ Изглеждаше неуместно. Той имаше брада, голи крайници и не бих споделил, че изглеждаше доста привлекателно ". 

Бившият кмет на Ню Йорк твърди, че едвам по-късно осъзнал, че това е бил Саша Барон Коен. „ Сетих се за всички хора, които той е заблудил и се почувствах добре, тъй като мен не съумя да ме заблуди ", споделя Джулиани, който в последна сметка влезе по незабравим метод във кино лентата. Пред „ Ню Йорк Пост “ Джулиани не приказва за изнудване, нито загатва за какво е викал полицията и какво е приказвал с тях. Напротив — там написа, че полицията е пристигнала и си е тръгнала, без да бъдат повдигнати обвинявания, откакто не е открила закононарушение.

Жалбите на Джулиави не довели до нищо, само че въпреки всичко Левинсън била обезпокоена, тъй като по време на фотосите на истинския „ Борат “ през 2006 г. прекарала 19 часа зад решетките. 

„ В последна сметка се посъветвахме с нашите юристи и дружно с целия екип в 11 вечерта заминахме за Ню Джърси. Не желаех това, което претърпях по време на първия филм, в този момент да се случи с целия екипаж ". 

. moderates a live roundtable with this year`s MOTION PICTURE nominees:,, Todd Black, Dan Janvey, Ashley Fox, Ceán Chaffin, Christina Oh
— Producers Guild of America (@producersguild)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР