Бившият лекар на националния отбор на САЩ по спортна е

...
Бившият лекар на националния отбор на САЩ по спортна е
Коментари Харесай

Скандалният лекар Лари Насар зад решетките за минимум 25 години

Бившият доктор на националния тим на Съединени американски щати по спортна е гимнастика Лари Насар е застрашен от затвор сред 25 и 40 години поради полови похищения над състезателки. Срещу 54-годишния доктор бе заведено правосъдно дело, откакто няколко девойки го упрекнаха, че е упражнявал над тях тормоз най-много по време на лекуване в дома му в Лансинг, щата Мичиган, както и в клиниката му.

" Толкова скърбя за всички въвлечени. Това беше кибритена съчка, която се трансформира в горски пожар, изгубих надзор. Моля се всеки ден за амнистия, просто желая излекуване, мисля, че е време ", съобщи Насар, представен от ESPN.

Носителката на 3 златни олимпийски медала Габи Дъглас се трансформира в следващата гимнастичка, обвинила в полов тормоз Лари Насър. Тя се причисли към съотборничките си Али Райсман и Макайла Марони, които разкриха, че в продължение на години докторът е злоупотребявал с тях.
„ През годините бяхме принудени да си мълчим, а някои от нещата, които преживяхме, бяха доста мъчителни “, съобщи Дъглас.

A post shared by Gabby Douglas (@gabbycvdouglas) on Jun 30, 2016 at 1:32pm PDT

В момента Насър е задържан и чака присъда по обвинявания в разпространяване на детска порнография и полов тормоз на повече от 130 дами.

Преди месец Макайла Марони - олимпийска шампионка от Лондон 2012, също упрекна Насар в полов тормоз. Обвинения пристигнаха и от друга златна медалистка - Али Райсман.

Част от девойките, които упрекнаха някогашния доктор на отбора по гимнастика участваха на съвещанието на съда в сряда. На него Насар се призна за отговорен, обяснявайки, " че е проникнал в жертвите си без здравна цел и без да има тяхното единодушие ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР