Бившият легендарен футболист на Барселона Ривалдо не остана никак доволен

...
Бившият легендарен футболист на Барселона Ривалдо не остана никак доволен
Коментари Харесай

Легенда на Барса разкритикува Коутиньо за грозния жест

Бившият именит футболист на Барселона Ривалдо не остана по никакъв начин удовлетворен от метода, по който неговият съотечественик Филипе Коутиньо отпразнува попадението си в мрежата на Манчестър Юнайтед при успеха с 3:0 в четвъртфиналите на Шампионската лига.

Рекордната покупка на „ блаугранас” сподели известна надменност след красивия си гол, като се обърна към трибуните и красноречиво запуши ушите си. 26-годишният футболист коства на клуба внушителните 160 милиона евро (142 милиона паунда) през януари 2018-а, когато дойде от Ливърпул, а до този миг не съумява да откри неизменност и да убеди, че невижданата инвестиция е била оправдана.

Доста от каталунските издания не скриха упреците си към футболиста, като ежедневникът „ Спорт” дефинира дейностите на Коутиньо като „ противен жест и липса на уважение”. В сходна светлина се изрече и Ривалдо. „ Това не беше добър жест, той вкара страховит гол, само че в никакъв случай не е добре да се държиш по сходен метод с феновете”, добави бразилецът.

„ Феновете го подлагат на критика, тъй като знаят, че той може да прави доста повече.”

„ Барселона заплати доста пари за него, само че той към момента не е кумир за последователите. Коутиньо има потребност да показва темперамент и да прави разликата”, сподели още Ривалдо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР